Overnatting i Beaune, France

Overnatting i Beaune, France

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOVERNATTING i Beaune

Som et alternativ til vanlig hotell, finnes Chambres d`Hôtes, eller gjesterom. De fleste tilbyr frokost inkludert i prisen.

Det finnes en egen Guidebok utgitt på Hachette forlag som beksriver mange av disse stedene, men spør man seg for i nabolaget, får man ofte gode anbefalinger.

Vi skulle på vintur til området, og ba om tips til overnatting.

Familien Ardhuy driver også Couettes et Capucines, med tre hyggelige rom, felles frokostværelse, nydelig hage og egen hane.

 

Couettes betyr «Dyne» og viser til overnattingsmulighetene og Capucine er «Blomkarse» og det finner man i den innholdsrike hagen.

 

Fantastisk hyggelig måte å overnatte, akkurat passe privat og med mulighet for
å treffe andre turister.

Litt rimeligere enn hotell, men egentlig bedre utstyrt og med god atmosfære. Passer for enslige, par, familier med 1-2 barn, etc. De tar imot hunder og katter også, og snakker gjerne om design, planter, vin, turisme og alt hva du ellers kan ha lyst å spørre om.

OLYMPUS DIGITAL CAMERALike i nærheten fant vi to utmerkete restauranter, en i gå-avstand hvor maten ble grillet midt i det store rommet mens vi nøt et glass lokal vin. Den andre med litt mer avansert kjøkken, men fortsatt med en varm atmosfære.

Ca 10 minutter å kjøre inn til beaune sentrum.

Ta gjerne kontakt med Mme Blandine og
hør om hun har ledig rom.  God tur!