Kjenn på smaken av suksess

Kjenn på smaken av suksess

Kjenn på smaken av suksess – jobb med ingrediensene til en vinner – bli begeistret

 
 Inspirerende, konkret og praktisk opplevelse sammen med Lene Fjellheim fra CoachTeam og Martha Mettlig. 

Tirsdag 5.juni – kl. 14.00

Bli med å kjenne på begeistringens kraft, hvordan kan du bruke ingrediensene til en tre-retters middag til å bli en bedre teamspiller?Ta tak i utfordringene, se hva du kan få ut av de råvarene du har tilgjengelig, hva kan du gjøre og hvordan kan du sette sammen dette til et fantastisk måltid.Du får virkelig testet deg selv, både mentalt og praktisklene fjellheimLene Fjellheim gir deg og gruppen din en skikkelig vitamin innsprøytning, og går rett i kjernen på hva som bidrar til å få teamet ditt motivert og inspirert.

Foredraget åpner øyne, ører og hjerter for hva som bringer dere nærmere suksess som team

Ferske råvarer

Etterpå utfordrer vi dere i praksis på hva fokus på samspill og synergier kan bety for et godt resultat.

Gruppens oppgave er å lage sin egen tre-retters middag sammen med kjøkkenteamet hos Martha Mettlig.

Smak, lukt, kjenn og bruk alle sansene for å oppnå best mulig resultat.

Vi lover full uttelling for samarbeid, bedre forståelse for teamets og enkeltpersonenes egenskaper og en unik sosial bonding som vil bidra positivt i lang tid fremover.

En kveld du ikke kommer til å glemme!

Programmet:Start kl. 14.00 med en lett forfriskning og et inspirerende foredrag med Lene Fjellheim.Etter en liten pause, er det tid for sceneskifte. Guppen går sammen i kjøkkenet der Martha Mettligs kokker står klare til å lede den gjennom en teambygging som skal resultere i en tre-retters middag.  FiskVi serverer  aperitiff og passende drikke til maten, og avslutter med kaffe senest kl. 21.00.
Pris per person kr 3.800,- minst 15 personerInkluderer: foredrag, teambygging i kjøkkenet, tre-retters middag med drikke til, kaffe, lokaler, utstyr og menyer som kan tas med hjem.Påmelding senest 21.mai.

Sted: Drammensveien 43

Les mer om Lene Fjellheim på www.coachteam.no, og om Martha Mettlig på www.marathamett.com.

Ønsker du en annen dag?
Kontakt oss, så setter vi opp et eget program for deg.Blir dere færre enn 15 personer?Meld på gruppen din uansett og vi setter dere sammen med en annen gruppe. Det kan bli et spennende resultat!
Dere får arbeide sammen i kjøkkenet i selvvalgte grupper hvis dere ønsker å holde  gjengen samlet.Påmelding:  klikk her
 CT-logo