Store Grupper til Teambygging

Store Grupper til Teambygging

Store Grupper til Teambygging

Vi tar gjerne imot store grupper til våre aktiviteter. Sist uke ventet vi 33 personer og vi hadde forberedt som på vanlig måte: Råvarene var lagt frem i kjøkkenet, aperitiff glassene stod ferdige på bardisken, kokkeforklærne pent sammenbrettet i en bunke og stearinlysene var tent.

Kjøkkensjefen, servitørene og gruppeleder var klare og gjestene strømmet inn, alle på en gang og med ett var det fullt liv og action i huset.

Alle får en forfriskning, vi samler troppene og gir litt rask informasjon. Gruppene deles i to, en halvdel sendes ut i kjøkkenet, den andre halvdelen blir bedt om å møte i baren.

Alle får oppgaver, vi diskuterer, delegerer, smaker, og hygger oss.

PB080342

PB080329

 

Gjengen i kjøkkenet må først gjøre alle forberedelsene, deretter skal det stekes, kokes, bakes og røres i grytene.

Gruppen i baren får prøvd sansene sine, de lukter, smaker, synser, tenker, ruller vinen i munnen og får mange innspill til hvordan de kan vurdere vinen.

Samtidig dekkes bordet, det pyntes, servietter skal brettes. Noen diskuterer hvordan bestikket skal ligge, på hvilken side er kuvertasjetten?

Der er rom for å småprate også. I peisestuen har fire stykker satt seg i ivrig passiar, peisen brenner og de koser seg.

PB080373PB080403

 

 

 

 

 

 

 

Nå er det tid for å sette seg og spise forretten. Alle har bidratt, kokkene forklarer hva de serverer og vinsmakerne bidrar med informasjon om hva som er i glasset. Alt smaker fortreffelig og ser flott ut!

PB080332PB080435

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hovedretten følger og gjør stor lykke, men desserten er prikken over i-en og høster applaus. Til slutt får gruppen servert kaffe og te og er enige om at de har hatt en morsom og lærerik aften, der de har lært mange nye ting. Om mat, drikke, og ikke minst, om hverandre.
Takk for besøket og velkommen igjen!

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.