Sjarmerende bistro

Sjarmerende bistro

Sjarmerende bistro i Paris - Au Petit Bistrot d'AuteuilHvert område sin sjarm

Er du på besøk i «Lysenes by» Paris,

vil vi gjerne anbefale et stopp

på et av de mange vannhullene i byen.

Sjarmerende bistro

Det 16 arrondissement i Paris er kjent for å være et velstående og litt ”voksent” område. Mange ærverdige kvartaler med store og dyre leiligheter bidrar til at det bor mange eldre, men også familier som trenger stor plass. Dette bidrar igjen til at det faktisk er mange unge voksne som bor i området og om kveldene er det ofte mange folk å se på de ulike restaurantene.


Au Petit Bistrot d’Auteuil

Rundt Auteuil kirken ligger flere små, hyggelige restauranter som har store terrasser utenfor i den varme årstiden. En som holder åpent hele året, og er betydelig mindre om vinteren enn om sommeren, er Au Petit Bistrot d’Auteuil, i en eldgammel bygning med kriker og kroker og tykke murer. Dette er virkelig en Sjarmerende Bistro i Paris.

Her blir du tatt imot med varme smil og plassert ved et av de små, mørke bordene i lokalet som er innredet i lett rustikk stil.
Menyen er skrevet på kritt tavler, de store står langs veggen, de små får til brakt til bordet. I tillegg finnes en dagens meny og selvsagt drikke-kart.
Trenden nå for tiden ser ut til å være tilbake tl det mer tradisjonelle rettene og vi valgte både margben og andeconfit. Du får vin på glass, i flaske og i karaffel, alt etter hvor mye du vil drikke.

Au Petit Bistrot d'Auteuil 2 Au Petit Bistrot d'Auteuil 6 Au Petit Bistrot d'Auteuil 7

Du kan velge en, to eller mange retter, og du blir mett av en hovedrett til ca 150 kr.
stemningen er god, du kan sitte så lenge du ønsker, musikken spiller behagelig i bakgrunnen og du kan nyte kvelden med et godt glass vin til det er tid for å pakke på seg yttertøy og tusle hjem.


Stor uteservering

Metroen stopper like utenfor og det går flere bussen rett bak kirken, så ingen grunn til ikke å ta turen hit hvis du er på denne kanten av byen.
Velkommen tilbake til sommeren, da sitter vi nok ute på terrassen, i solen og spiser – på en Sjarmerende bistro i Paris!

 Au Petit Bistrot d'Auteuil 3 Au Petit Bistrot d'Auteuil 4 Au Petit Bistrot d'Auteuil 5


Teambygging

Benytt turen til å ha en teambygging med gruppen din. Møterom ordner vi for deg og legger til rette for at styret, avdelingen, eller kanskje hele firmaet, har et faglig utbytte av å være sammen i slike inspirerende omgivelser.

Nyt oppholde i Paris!

Bar Le Sancerre Le MaraisMarche des produits frais Paris Le MaraisRepaire de Bacchus

Det er også mulig å legge inn et dags-besøk med overnatting i Champagne.

Håper du har lyst å prøve dette!
Send oss en mail idag og få mer informasjon: martha@marthamett.com

Les mer om teambygging her.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.