Restaurant Baan Nat

Restaurant Baan Nat

Ny Restaurant

Baan Nat – Thai Restaurant

Arceuil ligger sørvest i Paris

Baan Nat finner du mange steder i Thailand, men det finnes bare en Baan Nat restaurant i Frankrike og den ligger i Arceuil, en kommune i departementet Val-de-Marne i regionen Île-de-France. Dette er en av de sørlige forstedene til Paris, og egentlig ganske nær f.eks Place d’Italie eller Alésia. Kommunen ligger 5,3 km fra sentrum av Paris. Det bor i overkant av 20.000 mennesker der og byggeaktiviteten er høy. Du kommer trolig til å besøke dette stedet i løpet av de neste 10 årene når du likevel er i Paris – enten på businessmøte, for å shoppe i et av de store sentrene, eller for å spise god mat.

Chef Oth Sombath

Chef Oth Sombath har nylig åpnet sin siste restaurant her, i nyoppusset lokaler midt i det travle forretnings- og handle strøket i Arceuil. Chef Sombath er fra Thailand og har mer enn 35 års erfaring fra bransjen. I Paris har han drevet flere prisbelønte restauranter og har et godt og anerkjent rykte blant gourmeter som elsker asiatisk inspirert mat. I sommer var endelig hans siste kreasjon ferdig; den lille grønne juvelen Baan Nat, som betyr; Huset til Nat.

Baan Nat

Baan Nat er en asiatisk/thai inspirert restaurant som serverer en nydelig tre-retters lunsj eller middag a-la-carte. Friske, fine råvarer med de gode asiatiske smakene vi kjenner og liker. Presentasjonen er små kunstverk i seg selv, Chef Sombath bruker farger og former som gjør det til en fryd å se på rettene. Og hvis du ikke har gjettet det, Nat er Chef Sombath sin kone…

Lokalene

Lokalene er delikate, holdt i duse, nesten skandinaviske farger med mye synlig treverk i romdelere og møbler.
Her kan du velge om du vil sitte litt skjermet i egen avdeling, ved baren for en rask matbit og en prat med kjøkkensjefen eller i den lyse spisesalen.

Vi anbefaler dette stedet neste gang du skal til Paris

Les mer om Baan Nat på Facebook eller på deres egne hjemmesider.
Bestilling anbefales

Bon appetit!

           

Baan Nat 61, avenue Laplace – 94110 ARCEUIL

Matkurs med gode sauser

Et godt alternativ til å gå på restaurant, er å komme på matkurs hos oss i Oslo eller i Paris – der lager vi en gourmet middag sammen og du lærer å lage gode sauser- både til forretten og til hovedretten, og kanskje til desserten også! . Se mer om teambuildingsaktivitetene våre her:

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.