Planleggingstid?

Planleggingstid?

PlanleggingTar du ting på sparket, eller planlegger du langt frem?

Som tilbyder av tjenester til grupper, ser vi at stadig flere snur seg rundt raskt og bestemmer seg for å arrangere en teamsamling. Vi gjør selvsagt alltid så godt vi kan for å imøtekomme kundens behov, men ofte skulle vi ønske oss noe mer tid.

Kort, eller lang planleggingstid?

Noen grunner til at det er kjekt med lengre tid:

 1. Vi kan snakke gjennom ønsker, behov, utfordringer, detaljer, og presentere et tilbud som er i god overenstemmelse med hva kunden egentlig vil ha.
  Vi merker at det ofte er flere i organisasjonen som vil ha et ord med i laget, jo større gruppe, jo flere beslutningstagere. Minst to uker er nødvendig for at alle er ferdigsnakket, først da kan vi sette opp endelig kravspekk.
 2. Som leverandør, kan vi håndplukke teamet som skal levere tjenesten.
  Hos oss er det en hel stab av kokker, servitører, bartendere, underholdere, leverandører av ulike råvarer, etc. Vil kunden ha et bestemt tema for sitt arrangement, setter vi sammen vårt team som vi vet kan gjøre en god jobb.
  Alle kokker kan lage mat, men noen er bedre på store grupper, noen kan alt om italiensk mat, men er ikke så god på tapas, etc.Buffeten på Sentrum Bygg
 3. Du får det du ønsker deg hvis du booker i god tid.
  Første mann til mølla, er et kjent prinsipp som gjelder for oss også.
  Vi kan bare ha en gruppe per dag i våre lokaler, ellers blir det jo ikke eksklusivt.
 4. Budsjetter er lettere å oppfylle med litt god tid.
  Skal alt bestilles i siste liten, er det smått med forhandlingsmarginer og lite rabatter å hente. For store grupper kan det utgjøre en betydelig forskjell med noen prosenter i avslag.
 5. Gir oss mulighet til å levere et godt produkt.
  Tid til planlegging betyr tid til å kvalitetssjekke, lage kjøreplan, instruere, forhåndsteste, legge inn det lille ekstra og stille opplagt og uten stress til selve dagen.

Eksempel på godt planlagt arrangement:

Catering Sentrum ByggSentrum Bygg i august

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.