Matkurs hos kunden

Kongekrabbe forrett

Matkurs hos kunden

Kongekrabbe forrett

MATKURS HOS KUNDEN

Vi kommer til deg hvis ikke du kan komme til oss

Helst vil vi at kunden kommer hjem til oss. Da har vi full kontroll og vet akkurat hvor vi har saker og ting og kan styre gruppen trygt i mål.

Denne gangen var kunden så langt borte at vi måtte komme til dem.

Tre retters middag med veldig kortreiste råvarer fra nabo-bonden på Stange. Vi holdt tidsskjema så det sang, og det gjorde deltagerne også mellom rettene!

Heldigvis kunne vi få låne kjøkken og spisesal på et nytt og flott sykehjem i Sandefjord og sendte råvarene i forveien og stilte litt før gjestene med nykvessete kniver.

Først måtte vi jakte rundt i bygget på tallerkener, glass og bestikk, deretter måtte noen kreative sjeler løse problemet med hvite duker. Vi brukte rene laken, det passet kjempebra, og med friske høstblader, kastanjer og pent brettede servietter, så det ut som et festbord skal gjøre!

Kjøkkenet var så stort at vi kunne ha nesten 30 personer i gang der inne på en gang, så vi fikk plass til tre grupper med hver sine retter. En gruppe laget snacks og en gruppe stod for borddekking og underholdning.

Her var det skikkelig pågangsmot og en beundringsverdig effektivitet. Humøret var på topp og teamene hadde virkelig god flyt i arbeidet. Kanskje ikke så rart, når vi tenker på at de hadde tilbrakt formiddagen med Lene fra CoachTeam og hennes team-prosesser!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.