Fokus er Teambygging

Fokus er Teambygging

PB080342

Teambygging er viktig for at bedriften skal oppnå suksess og holde fokus på oppgavene og fremelske synergiene som teamet kan hente ut. Man må kjenne hverandre for å spille hverandre gode.

Mat og drikke er en utmerket arena for å trene seg. Nesten bedre enn et Kinderegg, man oppnår så mange ting: øvelse, oppvåkning, utfordring, anerkjennelse, sosial bonding, et godt måltid og en opplevelse man ALDRI glemmer. Dette brenner jeg virkelig for, og ønsker at flere bedrifter ser fordelene ved å tenke helhet og legge teori og praksis under samme paraply.

Martha Mettlig har lang tradisjon for å gi sine kunder minnerike opplevelser knyttet til mat og drikke.

Vår filosofi har alltid vært å forene kvalitet og god service med en sosial setting rundt matbordet. Vi ønsker å gi deg en opplevelse du aldri vil glemme. Et viktig Fokus er Teambygging.

Etter mange år med matkurs og vinsmaking sammen med kundene våre, ser vi at kjøkkenet er en fantastisk arena for å styrke og utvikle team og dyrke det gode samspillet i en gruppe.

Fremover vil vi fokusere enda mer på aktiviteter for grupper som har teambygging som mål.

Kokkelag hos Martha Mettlig

Ved å invitere til en samling i behagelige omgivelser, gir vi dere opplevelsen av teambygging i praksis. Vi trekker inn faglige aspekter og gjør det mulig for deg å skreddersy et opplegg for din gruppe. Teori og praksis gir håndfast læring og full uttelling for verdien av samarbeid, bedre forståelse for teamets og enkeltpersonenes egenskaper og en unik sosial bonding som vil bidra positivt i lang tid fremover.

Mat som teambygging

En smakebit fra repertoaret:

 • Smaken av suksess, et inspirasjonsforedrag som passer for alle
 • Trender i ledelse; Hvor bør vi rette fokus og hvordan kan vi jobbe sammen for bedre ledelse i bedriften
 • Strategiutvikling og Prosjektkonferanse – kjenn godsmaken av tankens kraft og handlingens makt. Passer for bedrifter som ønsker fokus på strategi-prosessen i egen bedrift

Hands up

Hvor: Vi tilbyr flere lokaler avhengig av hvor mange dere er.

 1. Drammensveien 43.
  Her er det møterom med alle faciliteter og flott selskapslokaler med profesjonelt kjøkken, bar og peisestue til 10 – 50 personer.
  Vertskap er NKF, eierne av denne flotte herskapsvillaen på Skillebekk.
 2. Stanseveien 33.
  Moderne, fullt utstyrt møterom og flott kurs & prøvekjøkken til 10-20 personer. Vertskap er Laks & Vilt, vår foretrukne fiskeleverandør.

Trenger du mer informasjon?

Ring 23 27 18 80, eller gå inn på www.marthamett.com

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.