will Travel ever

be the Same?

Opplev mer

Reis med oss og vi lover deg en uforglemmelig tur. Opplev Paris på sitt mest magiske – kulturen, maten, motene, alle de kulinariske godbitene.

La deg overraske av de ukjente perlene som bare de lokale kjenner til. Vårt team setter sammen et skreddersydd opplegg for deg og din gruppe.

Tema

Reis til " the CITY of LIGHTS " - PARIS

Bli bedre kjent med Lysenes By – Paris

Oppdag byens ukjente perler – la deg sjarmere av byens magi!

Besøk de mest pittoreske delene av Paris og lev som en ekte pariser i 3 netter og 4 fire dager. 

Få en opplevelse du ikke kommer til å glemme.

BESKRIVELSE

Hva tilbyr vi av opplevelser?

Mat & Drikke i fokus

Et besøk på markedet er alltid et høydepunkt. Friske varer til gode priser ligger på rad og du kan kjøpe med deg en frukt, en grønnsak, eller ost og kjøttvarer. Husk at du kan ta med deg matvarer hjem hvis det er godt innpakket. I Paris kan du shoppe alle dager i uken, utvalget er enormt. Få en liten oversikt over de « lure » og morsomme stedene som finnes, kjøpesentrene kan du alltids besøke på egenhånd…

Kultur i massevis

Paris har et utall av muséer og kunstutstillinger. Vi plukker ut noen perler for deg, som du kan besøke uten å måtte bruke for lang tid på å flytte deg mellom stedene. Gallerier, små muséer og plasser der kunsten faktisk finnes på husveggene.

På egen hånd kan du utforske og la deg overraske, historien om stedene får du av oss.

Måltider: lunsj og middag

Lunsj og middag er viktige pauser og gir anledning til å smake på byens gastronomiske tilbud. Alene, eller i gruppe ; utvalget er enormt, men du får flere forslag som du kan teste ut. Mange steder krever forhåndsreservasjon, vi hjelper gjerne ! Om kvelden foreslår vi ofte å besøke flere steder ; ta aperitiffen ett sted, spis det neste og ta en aftens-drink på en bar til slutt. Det gjelder å oppleve så mye som mulig uten at det blir stress.

ShowRoom événementiel Franco-Norvégien

Under oppholdet, inviterer vi dere til et av våre Showroom Franco-Norvégien. Møt utstillere av franske og norske produkter. Smak på håndlaget, tradisjonsrik sjokolade, franske oster og viner i et av byens mest nydelige lokaler Le Belleval. Her finner dere også sølv-smykker, eksklusive moter og skinnvarer laget av norsk fiskeskinn.

Gallery

Få en kulinarisk opplevelse dere aldri glemmer !

Bli med på markedet først, og lag maten i kjøkkenet sammen med meg etterpå.
Frode Skjønnås
Kjøkkensjef

YES !

I'M IN