Kokkefest

Her ser du hva fornøyde kunder skriver om oss!

Kokkefest på 50 års dagen – god stemning og nydelig mat!

50 års dager er det ikke uvanlig å invitere mennesker som har betydd noe i ulike epoker av livet, og som derfor ikke kjenner hverandre. Å være sammen og samarbeide om ulike aktiviteter skaper kommunikasjon, noe å prate om. Det kan ikke bli annet en god stemning. På min 50 års dag sa Martha Mettlig ja til å arrangere kokke- og aktivitetsfest for over 60 personer. Forventningene var skyhøye og ble innfridd. Selv om det gikk utmerket med 60 personer anbefaler jeg å være noen færre. Logistikken blir enklere og alle får litt mer tid på kjøkkenet.

Vi startet kl. 17.30 og avsluttet festen kl. 24.00.

Stolte kokker

ten kl. 24.00.

Da gjestene kom fikk de vor drink og snacks, før aktivitetene ble satt i gang.

Vi delte gjestene inn i 6 lag som alle fikk unike navn. Det ble delt ut forklær og kokkeluer til alle. Forklærne kom fort på.

Kokkeluene var forbeholdt tiden på kjøkkenet. Lagene ble fordelt på ulike aktiviteter som borddekking, vinsmaking, quiz og kjøkkenteam.

Da var selvfølgelig borddekkingen ferdig. Så hadde vi nye aktiviteter mellom forrett og hovedrett og hovedrett og dessert. Quizen handlet selvfølgelig om mat og jubilanten, og var laget av jubilanten selv. En søt niese gjorde stor lykke på borddekkingen ved å lære bort serviettbretting.


Personalet til Martha Mettlig sto for vinsmaking, veiledning i borddekking og til sist og ikke minst veiledning og gjennomføring på kjøkkenet.

50års dag hos Martha MettligDet ble også tid til taler og småprating.

Maten smakte himmelsk og gjestene kunne fryde seg over å ha bidratt med sitt. Men kyndig veiledning, fantastiske forberedelser og evnen til å ta ting på sparket var utvilsomt viktige suksessfaktorer. Vi hadde også to fantastiske toastmaster som loset oss i gjennom med humor og glimt i øyet, men med stramme tøyler og god kontroll på tidsskjemaet.

Temaene rullerte så alle fikk være med på alt. Teamene rullerte to ganger før forretten.

Beste hilsner fra Agnes Beathe Steen Fosse