Betydningen av et Håndtrykk

Betydningen av et Håndtrykk

Handshake Betydningen av et Håndtrykk

Gjester som kommer til oss blir møtt med et hjertelig håndtrykk.

Hvorfor hilser vi med et håndtrykk?

Vi liker å gi et godt og hjertevarmt førsteinntrykk. Martha Mettlig gleder seg til å ta imot sine gjester og ser virkelig frem til å tilbringe tid sammen med dem. Ved å strekke frem hånden og invitere til en berøring, åpner vi for vår egen positive energi.

Vi demonstrerer betydningen av et håndtrykk, samtidig som vi signaliserer åpenhet, tillit, og et fellesskap i de neste timene vi skal være sammen.

Mange har skrevet om viktigheten av et håndtrykk, f.eks Julius Fast, Body Language og Dr. Michael Roizen i ”You being beautiful”. Her får du konkrete tips og også forklaringer på hva som skjer med oss når vi møter folk første gang.

fish-handshakeRamboskvisen

Alle har kjent et ”fiskepuddinghåndtrykk”

og kanskje også ”Ramboskvisen”, der hånden nesten blir knust.

Eller når det bare er fingertuppene som berører.
Det har virkelig mye å si hvordan du møter en person første gangen.

Du kan øve deg på et godt håndtrykk, og hvis du legger på et stort smil mens du ser den andre inn i øynene, er grunnlaget lagt for et godt møte og et samvær som er positivt for begge.

Too strong handshake

Trenger du 10 gode råd for å få et godt håndtrykk?  Les her: 

Hilser når gjestene går

Martha Mettlig hilser også når gjestene går.
Ved avskjeden, har håndtrykket et litt annen betydning. Vi vil fortsatt utrykke tillitt og varme, men samtidig gi bekreftelse på at vi har hatt glede av samværet og satt pris på at du ville være sammen med oss en stund. Håndtrykket er også en takk, takk for at du kom og takk for at du delte med oss.

Et fint rituale, synes vi.
Handshake2

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.