Smaken av Suksess

Smaken av Suksess

Kurs og Teambuilding

Smaken av suksess

» Smaken av suksess «er navnet på et kurs-opplegg der vi tilbyr et motivasjons og inspirasjons foredrag først, etterfulgt av en teambuilding aktivitet der deltagerne blir utfordret til å lage sin egen middag.

Samarbeid

Gruppe arbeider med ferske råvarer,  det stilles krav til planlegging, samarbeide, delegering og ikke minst å respektere en tidsramme. Dette er en flott måte å motivere teamet til å være kreativ og la inspirasjonen komme til utrykk. Gjennom å lage mat, blir det synlig hvor viktig det er å dra lasset sammen. De må definere dagens mål, og gjøre det til et felles mål. Suksessen ligger i å kunne nyte fruktene av eget arbeid og spise måltidet sammen etterpå.

Utfordringer

Vi bruker alltid gode råvarer, som deltagerne også vil kunne finne i handelen etterpå. Samtidig prøver vi å legge listen på et nivå som kan kalles for gourmet-mat. Dermed utfordrer vi deltagerne til å lage noe som er litt utenfor hverdags-boksen.

Faglig foredrag først

Foredraget holdes av profesjonelle coacher og innledere hver gang. Innlegget varer ca 45 min, og kan tilpasses hver enkelt gruppe sitt behov. Matlagingsaktivitetene foregår i et profesjonelt kjøkken sammen med en faglært kjøkkensjef. Til å binde det hele sammen, er Martha Mettlig med sin snart 20 års erfaring med teambuilding for grupper.

Smaken av suksess

Ta et titt på våre hjemmesider og la oss vite om dette er noe for deg og ditt team!

Eller går direkte til vår nettbutikk og bestill et kurs i dag.
NB! Honorar til foredragsholder kommer i tillegg til prisen.

Velkommen til Smaken av Suksess !

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.