Medlem FNHK

Medlem FNHK

Skjermbilde 2014-08-07 kl. 15.36.25

Vi er blitt Medlem i CCFN/FNHK

Formål for Fransk-Norsk Handelskammer – FNHK

FNHK har som formål å fremme arbeidet for utvikling av økonomiske forbindelser mellom Frankrike og Norge, og dette har de gjort siden 1919!

Hvorfor blir Martha Mettlig medlem?

Ved å bli medlem av Fransk-Norsk Handelskammer, blir Martha Mettlig en del av et solid fransk-norsk forretningsmiljø med mer enn 250 forskjellige medlems-bedrifter. Handelskammeret har 90 års erfaring og kompetanse, og tilbyr et bredt spekter av tjenester og kunnskap om Frankrike og Norge. Vi får ogccifranceinternationalså medlemskap i CCI- det internasjonale nettverket av 32.000 bedrifter med tilknytning til fransk språk og næringsliv. Spennende!

Utvikler vårt næringsnettverk

Som Medlem FNHK får vi tilgang til et nettverk av bedrifter som allerede handler med Frankrike og Norge. Vi kan delta på ulike arrangementer I begge land, og trekke veksler for kunnskapen som FNHK og medlemmene har om norsk forretningsnettverk. Vi får også anledning til å promoter oss selv internt i medlemsmagasinet Kontakt og på FNHK’s hjemmesider.

Skjermbilde 2014-08-07 kl. 15.36.45

Satser i Frankrike 

Martha Mettlig har i 14 år vært et franskinspirert matsted i Oslo, til glede for mange lokale og tilreisende kunder.

I høst åpner vi en filial i Paris, og ønsker velkommen alle matglade kunder i Frankrikes vakre hovedstad!

Tilbudet blir først og fremst rettet mot franske bedrifter, men også mot norske firma som vil ha et teambyggingsarrangement i denne spennende byen. For deg som leser fransk, kan du se mer her:

Se mer om oss og våre tilbud i Oslo!

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.