Vil lære franskmenn å lage mat

Vil lære franskmenn å lage mat

Nora Mahmoudi & Siren Drake Teambuilding in ParisMartha Mettlig satser friskt!

Nå har vi satt oss som mål at vi vil Lære franskmenn å lage mat. Fra høsten av åpner vi filial i Paris og har flere flotte lokaler for den som vil kombinere et besøk med Temabuilding.

Gourmetmat med norsk vri

De franske kundene vet fra før at de har verdens beste kjøkken, men de har ennå til gode å lage gourmetmat med ingredienser som fenalår, norsk skrei, nydelig førsteklasses kveite, norske lam som beiter hele livet i norsk natur, etc.

Teambuilding Martha Mettlig Her snakker vi om å overraske selv de mest blaserte matelskere og gi dem en opplevelse de ikke kommer til å glemme så lett!

Konseptet blir det samme som her i Oslo.

Vi bruker kokkelærere som har erfaring fra franske topprestauranter, og de blir inspirert til å kreere nye retter, for eksempel fenalår innbakt i fisk.
Du kan se Brune Chartier lage denne retten her.

Ansvarlig for satsingen i Paris blir Nora Mahmoudi, en ekte mat-connoisseur og erfaren forretningskvinne.

Lokaler i vakre omgivelser

Place des Vosges ParisAvhengig av gruppens størrelse, har vi flere lokaler å tilby.

Alle er i tipp-topp stand og ligger sentralt plassert.

I Le Marais, et steinkast fra Place de Vosges, finner du et av lokalene vi foretrekker å bruke. Det passer for grupper på 15-35 personer.

Nordmenn kan også prøve dette

Følge med utover høsten, vi kommer til å sette opp turer til Paris for dere som vil oppleve de lokale perlene og gå i gater med sjarm og stil og oppleve den ekte parisiske følelsen.

Ukeavisen Ledelse

Ukeavisen Ledelse har en artikkel om oss i nr 38.
Se utdrag av artikkelen her!

Ukeavisen ledelse: Nora Mahmoudi & Siren Drake Teambuilding in ParisUkeavisen Ledelse:Nora Mahmoudi & Siren Drake Teambuilding in Paris

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.