Inspirasjonsforedrag

[vc_row type=»grid»][vc_column][vc_empty_space height=»64px»][vc_column_text]

Smaken av suksess

[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_column_text]

Spesielt rettet mot ledere og management grupper

[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_column_text]

Jobb med ingrediensene til en vinner

[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_row_inner][vc_column_inner width=»1/2″][vc_single_image image=»6811″ img_size=»full» alignment=»center»][vc_column_text]

Les mer om Lene Fjellheim

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=»1/2″][vc_column_text]Bli med oss å kjenne på begeistringens kraft, hvordan kan du bruke ingrediensene til en tre-retters middag til å bli en bedre teamspiller?

Ta tak i utfordringene, se hva du kan få ut av de råvarene du har tilgjengelig, hva kan du gjøre og hvordan kan du sette sammen dette til et fantastisk måltid.Du får virkelig testet deg selv, både mentalt og praktisk.

Lene Fjellheim gir deg og gruppen din en skikkelig vitamin innsprøytning, og går rett i kjernen på hva som bidrar til å få teamet ditt motivert og inspirert. Foredraget åpner øyne, ører og hjerter for hva som bringer dere nærmere suksess som team. Etterpå utfordrer vi dere i praksis på hva fokus på samspill og synergier kan bety for et godt resultat.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_empty_space height=»42px»][vc_column_text]

Gruppens oppgave er å lage sin egen tre-retters middag sammen med kjøkkenteamet hos Martha Mettlig. Smak, lukt, kjenn og bruk alle sansene for å oppnå best mulig resultat.Vi lover full uttelling for samarbeid, bedre forståelse for teamets og enkeltpersonenes egenskaper og en unik sosial bonding som vil bidra positivt i lang tid fremover.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=»42px»][/vc_column][/vc_row][vc_row type=»grid»][vc_column width=»1/2″][vc_column_text]

Bli med oss å kjenne på begeistringens kraft, hvordan kan du bruke ingrediensene til en tre-retters middag til å bli en bedre teamspiller?

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=»1/2″][vc_column_text]

Ta tak i utfordringene, se hva du kan få ut av de råvarene du har tilgjengelig, hva kan du gjøre og hvordan kan du sette sammen dette til et fantastisk måltid.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=»62px»][/vc_column][/vc_row][vc_row type=»grid» background_color=»#ffffff»][vc_column][vc_empty_space height=»62px»][vc_row_inner][vc_column_inner width=»1/2″][vc_column_text]

En kveld du ikke kommer til å glemme!

Du får virkelig testet deg selv, både mentalt og praktisk. Lene Fjellheim gir deg og gruppen din en skikkelig vitamin innsprøytning, og går rett i kjernen på hva som bidrar til å få teamet ditt motivert og inspirert. Foredraget åpner øyne, ører og hjerter for hva som bringer dere nærmere suksess som team.

Etterpå utfordrer vi dere i praksis på hva fokus på samspill og synergier kan bety for et godt resultat.

Gruppens oppgave er å lage sin egen tre-retters middag sammen med kjøkkenteamet hos Martha Mettlig. Smak, lukt, kjenn og bruk alle sansene for å oppnå best mulig resultat.

Vi lover full uttelling for samarbeid, bedre forståelse for teamets og enkeltpersonenes egenskaper og en unik sosial bonding som vil bidra positivt i lang tid fremover.[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=»1/2″][vc_empty_space height=»72px»][vc_empty_space height=»72px»][vc_column_text]

Programmet

[/vc_column_text][vc_column_text]Start kl. 14.00 med en lett forfriskning og et inspirerende foredrag med Lene Fjellheim.

Etter en liten pause, er det tid for sceneskifte. Guppen går sammen i kjøkkenet der Martha Mettligs kokker står klare til å lede den gjennom en teambygging som skal resultere i en tre-retters middag.

Vi serverer aperitiff og passende drikke til maten, og avslutter med kaffe senest kl. 21.00.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row type=»grid» background_color=»#ffffff»][vc_column][vc_empty_space height=»62px»][vc_column_text]

Ønsker du å booke et slikt kurs ?

Kontakt oss, så setter vi opp et eget program for deg.

[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]