Opplevelser i fokus

Opplevelser i fokus

Mat & drikke er tema som engasjerer de fleste av oss. Vi slapper av og tør å vise frem andre sider av oss selv enn det vi gjør i en vanlig jobb-sammenheng. En god mulighet for å teste ut samarbeid og sosiale ferdigheter med gode, praktiske eksempler på situasjoner der teamet er viktig for sluttresultatet!

Atmosfæren er god, vi legger til rette for at alle kan delta, og lager en ramme som bidrar til et vellykket arrangement. Deltagerne åpner seg, snakker sammen om felles tema og blir kjent på en annen måte enn de vanligvis gjør på jobben.
Kvelden avsluttes med en tre-retters felles middag og mange minnerike opplevelser å ta med seg videre.

Kvalitet i system

Kvalitet og profesjonalitet settes i system, fra foredragsholder til faglærte kokker.

Vi legger til rette for 10-maks 60 personer, alle dager i uken, og vi har flere lokaler tilgjengelig. Fransk kjøkken, stor matglede, respekt for råvarene og ekte sans for nytelse venter deg!

Metaforen til mat og matlaging er både spennende og anvendelig. Krav til gode råvarer, kreativitet, planlegging, gjennomføring og ikke minst teamarbeid er helt grunnleggende for at måltidet skal bli vellykket.

Hør et inspirerende foredrag først og bli med i kjøkkenet etterpå til en praktisk øvelse. Etter en slik opplevelse blir teamet mer oppmerksom på hverandre og hvilke kvaliteter hver enkelt sitter inne med, og det gir et godt utgangspunkt for å bygge det beste teamet videre.

SEND OSS EN FORESPØRSEL IDAG

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Emne

Melding